Jonas Lundgren
Flerfaldigt prisbelönt kock med silvermedalj i VM 2009 för kockar, Bocuse d’Or – den mest prestigefyllda matlagningtävlingen i världen.
Flerfaldigt prisbelönt kock med silvermedalj i VM 2009 för kockar, Bocuse d’Or – den mest prestigefyllda matlagningtävlingen i världen.
Min nyfikenhet har alltid haft en stark inverkan på mitt liv. Den har skickat mig på en 15-årig kulinarisk resa runt om i världen och har öppnat dörrar till restaurangkök som jag i min vildaste fantasi inte kunde drömma om att få arbeta i.
Jag har arbetat på The Square i London (**), Pierre Gagnaire i Paris (***), The French Laundry i Californien (***), Swiss Hotel The Stamford i Singapore och som köksmästare på Bagatelle (**) i Oslo.
Efter mer än 10 år utomlands bestämde jag mig för att helt fokusera på Bocuse d’Or (Kock VM). Jag är otroligt stolt att få representera Sverige och att 2009 vinna Silvermedaljen.
Min filosofi bakom god träningsmat, är att den måste baseras på naturliga ingredienser, det måste alltid smaka gott och vara lätt att förbereda. Jag fokuserar alltid på att hålla en balans i livet mellan vad jag äter och hur mycket jag tränar.
Träna – Ät hälsosamt god mat-Ha kul på vägen.
Enkelt, eller hur?
Vi utför alla slags evenemang för både privatpersoner och företag – för vilka vi alltid levererar en förstklassig matupplevelse och service.
Allt är möjligt. Ingen event är för stort eller för litet.
För oss är det viktigast att förstå vad målet med ditt arrangeman är för göra din upplevelse oförglömlig. Vi skräddarsyr ditt event efter dina önskemål så att vi tillsammans kan skapa gastronomiska mat & vin upplevelser.
Med mer än 25 års erfarenhet och kompetens inom restaurangbranschen erbjuder Jonas Lundgren olika kulinariska konsulttjänster till privata och företagskunder över hela världen.
Om du vill ha mer information om våra tjänster, tveka inte att skicka ett meddelande till oss via formuläret på sidan Kontakta oss.
Vi ser fram emot att få ditt mail!